Behgjet Pacolli und President Person-Info 

( Ich bin Behgjet Pacolli)
(1 - 31 von 44
)

Intervista: Hashim Thaçi, Albin Kurti, Behgjet Pacolli - Bota Sot

www.botasot.info
Në emisionin ‘Jeta në Kosovë’ në RTK u transmetuan intervistat me Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi; kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, dhe me...

Kosovo elects businessman Behgjet Pacolli president | Reuters

www.reuters.com
Kosovo's parliament elected Kosovo-Swiss businessman Behgjet Pacolli as president on Tuesday as part of a power-sharing deal following December elections.

President Behgjet Pacolli meets the Deputy Prime Minister of...

president-ksgov.net
During his official visit to the Republic of Macedonia, the President of the Republic of Kosovo Behgjet Pacolli also held a meeting with the Deputy Prime...

President Behgjet Pacolli concluded many official activities in...

president-ksgov.net
The President of the Republic of Kosovo Behgjet Pacolli has carried out an array of activities and meetings on the second and last day of his visit to the...
+1