Blerim Kuqi und Kosovës Person-Info 

( Ich bin Blerim Kuqi)
(1 - 11 von 11
)

Blerim Kuqi Archives - UBT Newsubtnews.com › tag › blerim-kuqi

ubtnews.com
Të gjitha postimet janë etiketuar "Blerim Kuqi". Lajmet nga UBT11 muaj më parë. UBT pjesë e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim i Kosovës, nënshkruan memorandum ...

blerim kuqi - ABCNews.alabcnews.al › etiketa › blerim-kuqi

abcnews.al
blerim kuqi. Nga kalon hekurudha Prishtinë-Durrës? Ministri i Kosovës tregon planet dhe ku do gjenden. schedule21: Tetor,

Donika Kadaj, Pal Lekaj dhe Blerim Kuqi, nënkryetarët e AAK

fax.al
Donika Kadaj, Pal Lekaj dhe Blerim Kuqi, nënkryetarët e AAK. më Lajmi.net. Aleanca për Ardhmëninë e Kosovës, mbasi mbajti procesin e brendshëm ...

Donika Kadaj jep dorëheqje nga AAK-ja

fax.al
Dorëheqja e Deputetes së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Donika Kadaj-Bujupi, nuk është konfirmuar nga partia e saj. Blerim Kuqi, sekretari organizativ i ...
+1