News Ilir Shaqiri

(1 - 8 von 10
)

Kenge Popullore Shqiptare 4 Motrat Mustafa, Ilir Shaqiri, Mahmut ...

www.linkedin.com
BUNJAKU - POTPURI POPULLORE :01 Mori lulja e ...

Ilir Shaqiri zgjodhi të njëjtën këngëtare për tri dasmat e djemve -...

www.botasot.info
Këngëtarja e cila e ka pasur nderin të këndojë në tri dasmat në familjen Shaqiri është Yllka Kuqi. Asaj, kolegu Ilir Shaqiri ia ka besuar udhëheqjen e tri...

Ilir Shaqiri dhe djali i tij Korabi, bien në kundërshtim me...

fax.al
Ilir Shaqiri dhe djali i tij Korabi, bien në kundërshtim me njëri-tjetrin! para 3 jave - GazetaBlic. Pas kritikave për pjesëmarrjen e Gardës së Nderit të FSK-së në ...

Ilir Shaqiri: Evropa ende na ka borxh… (Video) - Bota Sot

www.botasot.info
Ilir Shaqiri vjen n’Kosovë Show. Të ftuar të Shpëtim Deskut janë edhe Ryva Kajtazi e NG, si dhe ministri i “O sa mirë”, aktori Jeton Zogiani.Ilir Shaqiri ka...

Book Promotion, “Tan Temali”, author Ilir Shaqiri - South East...

www.seeu.edu.mk
Book Promotion, “Tan Temali”, author Ilir Shaqiri. 10 October The promotion will be held at South East European University Lecture Hall “Arbër Xhaferi” on ...

Ilir Shaqiri: “Quanta fame di danza c’è tra i giovani”

www.albanianews.al
Ilir Shaqiri, coreografo e ballerino “Diversa la mia danza dei tempi del comunismo, ma uguale la chiave del successo: sudore e fatica!”. Di Adela Kolea

Ilir Shaqiri promoted the book 'Tan Temali' - South East European...

www.seeu.edu.mk
On Friday, 10th October, at South East European University, the well-known singer and writer Ilir Shaqiri promoted his first book “Tan Temali.” This promotion...

Arte nelle vene e figli d’arte

www.albanianews.al
Intervista con il ballerino Ilir Shaqiri, sulla sua piccola grande artista, la sua bambina, Emily Shaqiri.
+1