Jakup Hoti Person-Info 

( Ich bin Jakup Hoti)

News

JAKUP HOTI - Bota Sot

www.botasot.info
› jakup-hoti

Përfaqësuesi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe UBT News

ubtnews.com
— Përfaqësuesi i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Transportit, Jakup Hoti, mbajti ligjëratë tematike me studentët e Fakultetit Inxhinieri e ... › perfaqesuesi...
Dossier exportieren
+1