Jusuf Karakushi Person-Info 

( Ich bin Jusuf Karakushi)

News

(1 - 4 von 9
)

Police arrest ethnic Albanian provincial government members - UPI...

www.upi.com
In a major crackdown on ethnic Albanians, Serbian authorities in Yugoslavia's southern Kosovo province have arrested six ethnic Albanian government members...

Dëshmitari k6 shkaktoi termet në gjyqin e Hagës – opinioni shqiptar i...

www.botasot.info
Në Hage, më 10 qershor 2002, nënë masa të rrepta sigurie dhe maskimi, dëshmoi deshmitari i mbrojtur i quajtur K6. Dëshmia e tij, nëse ato çka tha janë vetëm...

Revista "Shqipëria etnike" Nr

www.zemrashqiptare.net
Revista

Asllan Dibrani: Deklaratat e dy udbashëve të Serbisë

www.zemrashqiptare.net
Tradhtia dhe spiunimi nuk janë fenomen i panjohur për shkencën, regjimet dhe shtetet e botës. Tek shqiptaret sikur ka mbetur një lakmi patologjike...
Dossier exportieren
+1