Lugina E. Uqerve Person-Info 

( Ich bin Lugina E. Uqerve)

News

Luran Ahmeti dhe Ertan Shabani në serialin ‘Lugina e Uqërve’ (Video)...

www.botasot.info
Sukseset e shqiptarëve nuk kanë fund. Seriali më i ndjekur “Kurtlar Vadisi Pusu” ka filluar me sezonin e 13-të në Turqi.Risi e këtij sezoni do të jetë se tani...
Verwandte Suchanfragen zu Lugina E. Uqerve
Personen
Vorname "Lugina" (7)
Name "Uqerve" (1)
Dossier exportieren
+1