Sadije Gashi Person-Info 

( Ich bin Sadije Gashi)

News

Lista e veteranëve që do të përfitojnë banesa në Prizren - Bota Sot

www.botasot.info
Komuna e Prizrenit ka publikuar listën e invalidëve, veteranëve dhe familjeve të dëshmorëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të cilët do të përfitojnë banesa...

Profesoresha ka mbetur pa bukë

fax.al
... e cila kishte punuar një kohë të gjatë, u detyrua ta lërë punën për shkak të sëmundjes së djalit dhe nuk u kthye më. Sadije Gashi Suka u detyrua ta lërë punën.
Dossier exportieren
+1