Shpend Maxhuni und Përgjithshëm Person-Info 

( Ich bin Shpend Maxhuni)
(1 - 21 von 25
)

Sot rrëfehen Hyseni e Maxhuni

fax.al
Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni do të raportojnë sot para Komisionit për ...
+1