Shpend Maxhuni und Policisë Së Kosovës Person-Info 

( Ich bin Shpend Maxhuni)
(1 - 23 von 31
)

Shpend Maxhuni, në krye të Policisë deri në vitin Bota Sot

www.botasot.info
Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka sqaruar se Drejtori i Përgjtihshëm i Policisë së Kosovës. Shpend Maxhuni ende vazhdon të jetë në krye të kësaj...

Sot rrëfehen Skënder Hyseni dhe Shpend Maxhuni

fax.al
​Sot rrëfehen Skënder Hyseni dhe Shpend Maxhuni. para 8 muajve - GazetaBlic. Ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni dhe drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni, do të raportojnë sot para komisioneve të ndryshme në Kuvendin e Kosovës. Derisa ministri Hyseni do të.

Sot rrëfehen Hyseni e Maxhuni

fax.al
Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni do të raportojnë sot para Komisionit për ...
+1