Xhafer Durmishi Person-Info 

( Ich bin Xhafer Durmishi)

News

Fjalët i merr era, shkrimet mbesin - Bota Sot

www.botasot.info
-Bashkatdhetarët tanë në Suedi, edhe pse jetonin me ndihma sociale, për Kosovën dhe lirinë e saj ndanë edhe kafshatën e gojës. Bashkëkombësit tanë në Suedi...
Verwandte Suchanfragen zu Xhafer Durmishi
Personen
Vorname "Xhafer" (58)
Name "Durmishi" (58)
Dossier exportieren
+1