Avni Ahmeti Person-Info 

( Ich bin Avni Ahmeti)

News

Ahmeti i "Kadastrales" në Kosovë, thirrje për bojkot protestës në...

boldnews.al
Avni Ahmeti, punonjës në Agjensinë Kadastrale të Kosovës, e drejtuar nga Murat Meha, kryetar i Komisionit shtetëror për Demarkacionin Kosovë-Mali i Zi ka

Jahë Sadrija: Gjaku i njomë i dëshmorit, Gazmend Imeri, dritë dhe...

www.zemrashqiptare.net
Jahë Sadrija: Gjaku i njomë i dëshmorit, Gazmend Imeri, dritë dhe nder i Rekës së Keqe dhe i historisë

» Vitia përfituese e projektit të Agjencionit Kadastral të Kosovës...

kk.rks-gov.net
Avni Ahmeti, i shoqëruar nga bashkëpunëtorët e tij. Qëllimi i takimit ishte informimi i ndërsjellë rreth aktiviteteve që po zhvillohet në institucionet ...
Dossier exportieren
+1