Avni Bilalli Person-Info 

( Ich bin Avni Bilalli)

News

Aksioni humanitar „Familja ndihmon familjen“ - Bota Sot

www.botasot.info
Dy deceniet e fundit të Shekullit XX janë periudha e ndryshimeve të mëdha që kanë lënë gjurmë të thella në kujtesën dhe Historinë më të re popullit shqiptar,...
Dossier exportieren
+1