Avni Elezaj und Bekim Mustafa Person-Info 

( Ich bin Avni Elezaj)
(1 - 7 von 11
)

O Ramush familja Osaj po e pret rrëfimin tënd për Rexhën e ...

www.botasot.info
-Bekim Mustafa dhe Avni Elezaj të vrarë me armë zjarri në Pejë në vitin Smajl Hajdari i vrarë me 17 shkurt në hyrje të shtëpisë së tij, edhe pse për ...
+1