Avni Fetahu Person-Info 

( Ich bin Avni Fetahu)

News

Podujeva bën thirrje për mbrojtjen e pyjeve nga zjarri - Bota Sot

www.botasot.info
Në Komunën ePodujevës janë rritur rastete vjedhjes dhe djegies së pyjeve, për çka edhe është shprehur shqetësim në takimin e sotëm të Këshillit Komunal për...

wfo.bz.it - Wirtschaftsfachoberschule H. Kunter - Bozen - HOB bei...

wfo.bz.it
WFO Wirtschaftsfachoberschule H. Kunter Bozen ex HOB Handelsoberschule

Kryetari Veliu uroi të korra të begatshme për bujqit llapjanë - Bota...

www.botasot.info
Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka vizituar sot arat e fermerëve llapjanë ku është duke u zhvilluar fushata e korrje-shirjeve në komunën e...
Dossier exportieren
+1