Avni Klinaku Person-Info 

( Ich bin Avni Klinaku)

News

(1 - 4 von 10
)

Google News - Avni Klinaku - Aktuell

news.google.com
Mit Google News kannst du zum Thema Avni Klinaku vollständige Artikel lesen, Videos ansehen und in Tausenden von Titeln stöbern.

Dëshmitari k6 shkaktoi termet në gjyqin e Hagës – opinioni shqiptar i...

www.botasot.info
Në Hage, më 10 qershor 2002, nënë masa të rrepta sigurie dhe maskimi, dëshmoi deshmitari i mbrojtur i quajtur K6. Dëshmia e tij, nëse ato çka tha janë vetëm...

Avni Klinaku Photos, News and Videos, Trivia and Quotes - FamousFix

www.famousfix.com
03 March FamousFix profile for Avni Klinaku including biography information, wikipedia facts, photos, galleries, news, youtube videos, quotes, posters,...

Avni Klinaku: Jo Uashingtoni, por shovinizmi serb

www.zemrashqiptare.net
Deklarata e Daciqit “se me shqiptarët do të merrej vesh për këmbim territoresh, por këtë nuk e lejon Uashingtoni”, nuk është as e sinqertë e as nuk paraqet të...
Dossier exportieren
+1