Harold McGee Person-Info 

( Ich bin Harold McGee)

News

(1 - 4 von 34
)

Spiegel.de: Rezept für Speckwachtel auf sauren Linsen - DER SPIEGEL

Erbsen, Bohnen, Linsen lassen uns auf der Personenwaage grinsen: Wenig Fett, viel Eiweiß - die Samen könnten richtig gut beim Abnehmen helfen. Dem gebieten wir...

HAROLD McGEE | The Seattle Timeswww.seattletimes.com › author › c...

www.seattletimes.com
HAROLD McGEE. June 8, at 6:45 pm. A hot-water bath for thawing meats. The Curious Cook: Frozen steaks and other compact cuts can be defrosted in as ...

Harold McGee - The TIME TIME

content.time.com
He brought science to the art of cooking—and made us all better chefs

Guardian: Science in the kitchen | Food | The Guardianwww.theguardian.com › harold-mcgee-food-science

· US food writer Harold McGee studies the chemistry behind rubbery eggs and wind-inducing beans.
Dossier exportieren
+1