Olaf Drewelowsky Person-Info 

( Ich bin Olaf Drewelowsky)

News

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Salzlakenbehandlung von Käse verlängert Haltbarkeit ...GEA

www.gea.com
— So bleibt der Käse länger haltbar, der Konsument spart Geld und es werden weniger Lebensmittel verschwendet. Olaf Drewelowsky von GEA ...

De Klokslag jetzt GEA de Klokslag

www.moproweb.de
Am 1. Januar wurde aus de Klokslag Engineering in den Niederlanden offiziell GEA de Klokslag, nachdem die vollständige Integration in die GEA Group zu...

Cheese brine treatment helps improve shelf life for consumers

www.gea.com
Many cheese types such as Edam or Gouda pass through a curing stage in a brine bath to enhance the taste and texture. Microfiltration maintains the shelf life...

Video conferences, remote service, webinars - Krones

ynlcj.win
During the first wave of coronavirus, Krones and its customers successfully shifted the majority of their communication to the virtual world.
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