Remzi Ejupi und Fc Prishtinës Person-Info 

( Ich bin Remzi Ejupi)
(1 - 15 von 16
)

Remzi Ejupi rizgjidhet kryetar i FC Prishtinës - Bota Sot

www.botasot.info
U mbajt Kuvendi i radhës i punës dhe zgjedhës i FC Prishtina. Kuvendi ka votuar për harmonizimin e statutit konform ligjit për ndërmarrjet shoqërore në kuadër...
+1