Sylejman Selimi und Drenica Person-Info 

( Ich bin Sylejman Selimi)
(1 - 11 von 11
)

Sylejman Selimi, edhe i burgosur edhe ambasador (Foto) - Bota Sot

www.botasot.info
Sylejman Selimi i cili aktualisht ndodhet në burg i dënuar për rastin “Drenica”, ende mbetet ambassador i Kosovës në Shqipëri.Këtë e dëshmon faqja zyrtare e...

Sylejman Selimi ende ambasador në Shqipëri!

fax.al
Në faqen zyrtare të Ministrisë së Punëve të Jashtme, Sylejman Selimi, i dënuar në procesin e përfunduar për “Drenica 1” dhe “Drenica 2” me gjashtë dhe tetë ...
+1