Te Dhenat E Ruzhdi Mani Person-Info 

( Ich bin Te Dhenat E Ruzhdi Mani)

News

2003 atdheu part II.htm

albania.dyndns.org
19-Halit Mani Vath Baroni ... Spahiu-Roqi: Qeveria te zgjidhe kerkesat e Ish te Perndjekurve Politike

APPLE RUBATO ,COSì APPLE EVITA IL FURTO DI IPHONE

www.meemira.com
... da Apple consentirà di evitare che lo smartphone e l'iPad finiscano in mani ... qe Apple ofron per te monitoruar tonin e zerit, rrahje zemre dhe nje seri te dhenat e
Dossier exportieren
+1