Ali Fejza Person-Info 

( Ich bin Ali Fejza)

News

​Ndahet nga jeta veterani i arsimit, Ali Fejza - Bota Sotwww.botasot.info › aktuale-lajme › ndahet-nga-jeta-...

www.botasot.info
Veterani i arsimit dhe profesori i dalluar Ali Fejza ka ndërruar jetë pas një sëmundje të shkurtë. Ai ishte profesor i Gjeografisë për më shumë se 40 vite në ...

Panorama (Albania) PressReaderwww.pressreader.com › panorama-albania › page

www.pressreader.com
· ... Bexhet Allmuca Ds3 Kujtim Sefa Ds3 Adrian Beqriaj Ds2 Bihane Lamaj Ds3 Ismail Nozlli Ds2 Ali Fejza Ds3 Pullumb Aga Ds3 Agron Hoxha ...
Dossier exportieren
+1