News Blerim Kuqi

(1 - 11 von 12
)

Schweizerin im Kosovo von Freund ausgeraubt - Blick

www.blick.ch
Die Schweizerin Isa F. wurde in ihren Kosovo-Ferien ausgeraubt. Der Übeltäter: ihr kosovarischer Freund. Doch dann wendete sich das Blatt für das Opfer. Ein...

Daily record

www.arkansasonline.com
Births, Marriages and Divorces

Kuqi për dorëheqjen nga kreu i LDK-së - BBCwww.bbc.co.uk › printable › _blerim_kuqi

www.bbc.co.uk
Me zotin Blerim Kuqi bisedoi Seladin Xhezairi. BBC: Zoti Kuqi, ka pasur spekulime të ndryshme lidhur me dorëheqjen tuaj. Më të sqaroni për dëgjuesit tanë

Blerim Kuqi Archives - UBT Newsubtnews.com › tag › blerim-kuqi

ubtnews.com
Të gjitha postimet janë etiketuar "Blerim Kuqi". Lajmet nga UBT11 muaj më parë. UBT pjesë e Rrjetit për Hulumtim dhe Edukim i Kosovës, nënshkruan memorandum ...

blerim kuqi - ABCNews.alabcnews.al › etiketa › blerim-kuqi

abcnews.al
blerim kuqi. Nga kalon hekurudha Prishtinë-Durrës? Ministri i Kosovës tregon planet dhe ku do gjenden. schedule21: Tetor,

Donika Kadaj, Pal Lekaj dhe Blerim Kuqi, nënkryetarët e AAK

fax.al
Donika Kadaj, Pal Lekaj dhe Blerim Kuqi, nënkryetarët e AAK. më Lajmi.net. Aleanca për Ardhmëninë e Kosovës, mbasi mbajti procesin e brendshëm ...

EU jails Kosovo mayor for not cooperating in probe — EUbusiness.com |...

www.eubusiness.com
"A pre-trial judge at Pristina District Court has ordered the imprisonment for one month of Blerim Kuqi," the mayor of Suva Reka municipality, ...

Donika Kadaj jep dorëheqje nga AAK-ja

fax.al
Dorëheqja e Deputetes së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Donika Kadaj-Bujupi, nuk është konfirmuar nga partia e saj. Blerim Kuqi, sekretari organizativ i ...

“Pjesëtarët e EULEX-it si anëtarë të familjes” - EULEX Kosovo

www.eulex-kosovo.eu
Shefi i misionit i vazhdoi angazhimet e tij në terren më 25 mars duke e vizituar Suharekën ku u takua me kryetarin komunës Blerim Kuqi dhe me komandantin e ...
+1