Motrat Mustafa und Kur Person-Info 

( Ich bin Motrat Mustafa)
(1 - 31 von 50
)

Motrat Mustafa humbin një person të dashur (Foto) - Bota Sot

www.botasot.info
Motrave Mustafa, sot ju ka vdekur gjyshja, ndërsa për vdekjen e saj ka njoftuar Lulja, e cila është një nga gjashtë motrat.“Kisha dasht sot kjo dit me kan 1 prilll e ...

Shkurte Fejza tradhtohet nga Shyhretja, Remzija dhe Motrat Mustafa -...

www.botasot.info
Bilbilat e Mushtisht’ në të cilin bëjnë pjesë, Shyhrete Behluli, Motrat Mustafa dhe Remzie Osmani po e sjellin një projekt të ri.Por, në këtë mes, pjesë e tyre...
+1