Selim Brosha und Ibrahim Person-Info 

( Ich bin Selim Brosha)
(1 - 7 von 8
)

Ibrahim Kelmendi tregon faktet në Speciale: Ja personat që u vranë me...

www.botasot.info
Azem Syla / “Daja i vogël” Azem Sylën e kam takuar për herë të parë në Zvicër, kur ai ishte imigruar aty dhe e kishte paraqitur kërkesën për azil...
+1